Drietal breekt in bij tankstation in Wehr (D)

Gepubliceerd op 10/02/2023 om 15:36
Laatst bewerkt op 10/02/2023 om 15:53

Inbrekers hebben hun slag geslagen bij het Star tankstation in het Duitse grensdorp Wehr. Of de dieven iets hebben buitgemaakt is niet bekend.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd de toegangsdeur van het tankstation, waar ook veel Nederlanders gaan tanken, opengebroken. Eenmaal binnen bleek dat de mannen het vooral gemunt hadden op de sigaretten en de kassa. Twee mannen doorzochten het tankstation terwijl een derde klaarstond met een vluchtwagen.

Het is op dit moment nog onduidelijk wat de mannen precies hebben meegenomen. Uit beelden van de bewakingscamera's is te zien de mannen in een donkerkleurige auto richting Sittard weggereden. Een buurtonderzoek van de politie heeft nog niets opgeleverd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties