Drie jongeren aangehouden voor gooien molotovcocktail

foto: iStock
Gepubliceerd op 24/08/2023 om 14:07
Laatst bewerkt op 24/08/2023 om 14:46

Enkele jongeren hebben in de nacht van woensdag op donderdag een molotovcocktail naar het politiebureau in Heerlen gegooid. De politie heeft drie personen aangehouden.

Waarom de mannen een molotovcocktail over de toegangspoort van het politiebureau aan de Spoorsingel gooiden is niet duidelijk.

Aan de hand van de beelden van cameratoezicht konden direct na het incident twee mannen van 19-en 18 jaar oud uit Heerlen en Hoensbroek aangehouden worden. Ook een derde verdachte kon niet veel later opgepakt worden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brandstichting.

De schade van het brandende voorwerp bleef beperkt tot een zwartgeblakerde vloer. Bij het voorval raakte niemand gewond. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties