Drie gewonden dubbel ongeval in Selfkant

foto: iStock
Gepubliceerd op 7/03/2022 om 13:25
Laatst bewerkt op 8/03/2022 om 09:58

Net buiten Süsterseel hebben afgelopen vrijdag twee ongelukken in korte tijd plaatsgevonden. Hierbij raakten drie personen gewond. Een 81-jarige vrouw uit Stein raakte bij het voorval zwaargewond en werd met een helikopter naar het ziekenhuis gebracht.

Als eerste reed een 19-jarige automobilist, op de Kreisstraße tussen Süsterseel en Tüddern, achter op een 17-jarige motorrijder. De motorrijder verminderde vaart omdat deze linksaf wilde slaan. De auto bemerkte dit te laat. Terwijl de twee inwoners uit Selfkant aan het wachten waren op de politie en een ambulance voor de motorrijder, gebeurde nog een ongeval. 

De 81-jarige vrouw zag de voertuigen van het eerste ongeluk door een nog onbekende oorzaak over het hoofd en reed waarschijnlijk zonder de remmen in de auto van de 19-jarige man.

Door de kracht van de botsing werd de auto het trottoir opgeschoven en raakte het een 15-jarige jongen. Ook hij moest naar het ziekenhuis gebracht worden, maar kon na behandeling weer naar huis.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties