Doodgeschoten man Hoensbroek werd achtervolgd en filmde dit met gsm vlak voor moord

Gepubliceerd op 7/06/2021 om 10:20
Laatst bewerkt op 7/06/2021 om 10:34

De in Hoensbroek op 2 mei doodgeschoten Kayvan Pishbin werd achtervolgd en filmde dit met zijn mobiele telefoon vlak voordat hij werd vermoord. Dat blijkt uit vertrouwelijke informatie waar ZO-NWS over beschikt. 

Die 29-jarige Pishbin werd al geruime tijd bedreigd en wist hierdoor dat hij in gevaar was. Op die bewuste zondag 2 mei werd hij, samen met een bijrijder - ene C. - in zijn auto, achtervolgd. De reden hiervoor zou een conflict over geld met betrekking tot verdovende middelen zijn geweest. 

De in Aken woonachtige Iraniër besloot daarop deze klopjacht te gaan filmen met zijn gsm vanuit zijn auto waarmee hij op de vlucht was geslagen. Op de Schuureikenweg bij de Buitenring werd Pishbin uiteindelijk neergeschoten en overleed ter plekke. 

De Limburgse politie wil het filmen door Pishbin van de achtervolging bevestigen noch ontkennen. “Omdat het onderzoek nog loopt gaan we hier inhoudelijk niet op in”, laat woordvoerster Yolanda Dols weten aan ZO-NWS. 

In deze zaak zijn vooralsnog geen verdachten aangehouden. Eerder werd al bekend dat Pishbin in Aken werd veroordeeld voor de handel in drugs en dat hij banden had met bekende motorclubs. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties