Doek valt voor Ranzelfestival

foto: organisatie Ranzelfestival
Gepubliceerd op 5/04/2024 om 16:00
Laatst bewerkt op 5/04/2024 om 16:37

Er komt geen nieuwe editie meer van het Ranzelfestival. Dat heeft de organisatie van het dorpsfeest in Ransdaal bekend gemaakt.

De festivalorganisatie zegt terug te kijken op een fantastische periode van meer dan 25 jaar waarin de gemeenschap Ransdaal zich heeft samengepakt. Het dorpsfeest werd in 1997 voor het eerst georganiseerd om de kerk en de verenigingen te ondersteunen. 

Na de gedwongen pauze vanwege corona is het festival er niet meer in geslaagd om het evenement nieuw leven in te blazen. De toenemende druk van wet- en regelgeving en de fors gestegen kosten maakten het er ook niet makkelijker op om een activiteit van deze opvang te organiseren.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties