Dode en gewonden bij brand in appartementencomplex Eygelshoven

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 18/07/2021 om 10:28
Laatst bewerkt op 18/07/2021 om 10:36

Bij een brand in een appartementencomplex in Eygelshoven is in de nacht van zaterdag op zondag iemand om het leven gekomen. Bij de brand zijn nog enkele mensen gewond geraakt.

Dat gebeurde omstreeks 02.00 uur, Het appartementencomplex aan de Portbeemden telt zo’n 35 a 40 woningen. Alle woningen zijn ontruimd.

De woning waar de brand is ontstaan, is uitgebrand. De overige bewoners van het appartementencomplex zijn geëvacueerd. Zij zijn opgevangen bij de Laethof aan de Putstraat in Eygelshoven. De brandweer kwam met meerdere bluswagens ter plaatse en had de brand in anderhalf uur tijd onder controle.

De aangrenzende woningen hebben ook rook- en waterschade. Er wordt nog gekeken wanneer de bewoners terug kunnen naar hun woningen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties