Digitaal spreekuur bij politie Heerlen

foto: iStock
Gepubliceerd op 10/01/2024 om 11:26
Laatst bewerkt op 10/01/2024 om 14:15

Om meer interactie te hebben met de burger gaat de politie Heerlen binnenkort beginnen met een digitaal spreekuur. Wijkagent Sander Simons zit dan klaar om te chatten.

Burgers kunnen dan een uur lang met vragen en klachten terecht. Heerlenaren kunnen anoniem blijven terwijl de wijkagent juist wel zichtbaar is. Het spreekuur is niet bedoeld voor persoonlijke of privacygevoelige klachten omdat iedereen kan meekijken en lezen via het Youtube-kanaal.

Wel kan hier een afspraak gemaakt worden voor een één-op-één-gesprek. Ook 112-meldingen horen hier niet thuis, zo laat de wijkagent weten. Wel is de livestream geschikt voor meldingen over verkeer, parkeren, verloedering en vandalisme, maar ook vragen over inbraak, huiselijk geweld en onveilige situaties.

Het eerste spreekuur staat gepland op maandag 22 januari vanaf 19.00 uur via youtube.com@politieheerlen

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties