Diamanten bruidspaar in Voerendaal

foto: Facebook burgemeester Wil Houben
Gepubliceerd op 4/05/2023 om 11:19
Laatst bewerkt op 4/05/2023 om 12:10

Voor het echtpaar Lemmens-Franssen uit Voerendaal was het woensdag een bijzondere dag. Het tweetal stapte 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. 

Burgemeester Wil Houben bezocht het diamanten bruidspaar en bracht de felicitaties over namens de gemeente Voerendaal.

De heer Lemmens heeft een heel afwisselende loopbaan gekend, van de bouw tot in de mijnen en van Philips tot aan de Nederlandse Spoorwegen. Op de werkvloer van de Philipsfabriek aan de Molenberg leerde hij zijn grote liefde kennen en sloeg destijds de vonk over. In zijn vrije tijd speelde de schutterij van Voerendaal een grote rol. Hij was 55-jaar lang geweerdrager en officier. Nu fotografeert hij graag de flora en fauna in het buitengebied van Voerendaal.   

Zijn vrouw zorgde na het huwelijk voor het huishouden en ontfermde zich over hun zoon en dochter. Als hobby ging ze dagelijks wandelen en was ze actief bij diverse verenigingen.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties