Diamanten bruidspaar Sjef en Elma Hendriks-Kruishaar

foto: Marco Arets
Gepubliceerd op 31/08/2023 om 09:17
Laatst bewerkt op 31/08/2023 om 12:43

Sjef en Elma Hendriks-Kruishaar uit Brunssum stapten 60 jaar geleden in het huwelijksbootje. Een goede reden voor burgemeester Wilma van der Rijt om naar Amstenrade af te reizen, want Sjef verblijft sinds enige tijd in Huize Elvira.

Sjef heeft tot aan de sluiting als mijnwerker gewerkt. Daarna is hij aan de slag gegaan bij de Plem (tegenwoordig Essent). Van zijn vrije tijd gingen de nodige uurtjes naar het bewerken van hout. Daarnaast verzamelde hij miniatuur auto's en autobussen.

Zijn vrouw was eerst werkzaam bij Philips en later bij de gezinszorg. Haar hobby's waren handwerken. Verder zorgde zij ervoor dat regelmatig een lekkernij uit de oven op tafel kwam. Die moest natuurlijk geproefd worden door de zoon en dochter van het echtpaar.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties