In deze plaatsen kun je Sinterklaas nog ontmoeten

Gepubliceerd op 22/11/2023 om 11:13
Laatst bewerkt op 22/11/2023 om 11:36

Ook komend weekend wordt het voor Sinterklaas erg druk. Dan bezoekt hij nog een aantal plaatsen in Parkstad.

Kerkrade
Op zaterdag 25 november trekt de sint in optocht door het centrum van Kerkrade. Vanaf 13.30 uur is de feestelijke stoet langs de route Kapellaan-Markt-Hoofdstraat-Grupellostraat te bewonderen. Sinterklaas trekt dan wandelend door de stad. Op zondag 26 november neemt hij uitgebreid de tijd om zoveel mogelijk kinderen persoonlijk in de HuB te ontmoeten. 

Ubachsberg
Sinterklaas komt op verzoek van de stichting Jeugdwerk Ubachsberg naar het multifunctioneel centrum aan de Schoolstraat. De activiteit op zaterdag 25 november is bedoeld voor de kinderen uit de groepen 1 tot en met 4. Zij zijn welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.

Oirsbeek
Ook dit jaar komt Sinterklaas met zijn Pieten en trouwe paard weer naar Oirsbeek. Op zaterdag 25 november zijn jong en oud vanaf 17.00 uur welkom op het pleintje voor de kerk om Sinterklaas en zijn Pieten te verwelkomen. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties