De Hoeskamer in Arensgenhout gaat uitbreiden

foto: fanfare St. Clemens
Gepubliceerd op 2/06/2023 om 15:32
Laatst bewerkt op 2/06/2023 om 16:10

Op dit moment gaat het buurtcentrum De Hoeskamer in Arensgenhout voor de wind. Door een overvolle agenda is een uitbreiding noodzakelijk, en die gaat er komen.

Onlangs gaf de gemeente Beekdaelen een vergunning af voor de bouwplannen. De fanfare Sint Clemens is eigenaar van het pand en wist onlangs nog een stuk grond van de buurman te kopen. De Stichting Hoeskamer Arensgenhout zorgt voor het uitbaten van het buurthuis. Naast de harmonie biedt de huiskamer ook onderdak aan onder meer de buurtvereniging en een bridgeclub.

Ook over het aantal vrijwilligers dat actief wil zijn voor de Hoeskamer heeft de stichting niets te klagen. Op een lijst van ruim zestig vrijwilligers staan volgens Dagblad de Limburger ook verschillende jongeren. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties