De gemeente Voerendaal gaat twee elektrische dienstwagens verhuren

foto © ZO-NWS | Google Maps
Gepubliceerd op 6/02/2023 om 12:45
Laatst bewerkt op 6/02/2023 om 13:28

De gemeente Voerendaal gaat twee elektrische dienstwagens verhuren. Daarmee is de gemeente kartrekker in deze regio. Inwoners van de gemeente kunnen de auto's buiten kantooruren en in de weekenden gebruiken.

De twee elektrische BMW i3's worden overdag gebruikt door het personeel van de gemeente, maar de rest van de tijd staan ze stil en dat kan anders vindt de gemeente. Dit zogenaamde car-sharing (delen van een auto) wordt ondersteund door de Provincie Limburg. 

De auto's staan geparkeerd op de parkeerplaats voor het gemeentehuis en zijn beschikbaar van 18.00 uur tot 7.00 uur en de weekenden. Na gebruik zet u de auto weer terug op dezelfde plaats. Plug hem in de laadpaal zodat de volgende gebruiker ook zorgeloos op pad kan. De kosten zijn inclusief laadkosten en allriskverzekering.

kijk op www.stichtinglimburgelektrisch.nl/voerendaal voor meer informatie over reserveren en het gebruik van de auto's.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties