CV De Sjwenskes maken zich op voor revue-weekend

Gepubliceerd op 11/01/2023 om 10:02
Laatst bewerkt op 11/01/2023 om 10:21

Op 20 en 21 januari organiseert carnavalsvereniging de Sjwenskes weer hun jaarlijkse Sjweikeser Revue. Een dag later komt de jeugd aan bod tijdens de Kuusjkesmiddag.

Het revue-weekend vindt plaats in het Rector Raevenhuis aan de Bergstraat in Sweikhuizen. Op vrijdag en zaterdag zorgen artiesten uit het eigen dorp vanaf 20.11 uur op hun eigen manier voor een avondvullend programma. Elk jaar opnieuw is het verbazingwekkend welke leuke acts op het podium gebracht worden.

Zondag 22 januari is het dan tijd voor de jeugd. De vrij toegankelijke Kuusjkesmiddag begint om 14.11 uur. Natuurlijk geven ook Prins Marcel III en Jeugdprinses Niki I acte de présence tijdens het revue-weekend.

Kaarten voor de avondvoorstellingen zijn verkrijgbaar bij Café Meels, Café Boyens en bij Brood op de Plank. Kijk voor meer informatie op www.sjwenskes.nl

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties