Spits Dylan Vente langer bij Roda JC

foto © ZO-NWS | HEKO Photodesign
Gepubliceerd op 1/03/2023 om 12:34
Laatst bewerkt op 1/03/2023 om 15:18

De spits Dylan Vente blijft langer bij Roda JC. De Kerkraadse eerstedivisionist heeft namelijk een optie in het contract van de 23-jarige Vente gelicht.

Daardoor is de spits tot medio 2024 in het zwart-gele shirt te bewonderen. De voetbalclub heeft al laten weten dat zij hopen Vente ook na 2024 aan de club te kunnen verbinden. Hiervoor gaan de betreffende partijen de komende tijd rond de tafel zitten.

Vente begon zijn loopbaan bij VV Smitshoek in Barendrecht. Op negenjarige leeftijd kwam hij in de jeugdopleiding van Feyenoord terecht. Vente maakt sinds 2021 deel uit van de selectie. Eerst nog op huurbasis van Feyenoord. Later kon Roda de speler transfervrij overnemen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties