Computercursus Klik en Tik op drie plekken

Gepubliceerd op 21/11/2023 om 14:01
Laatst bewerkt op 21/11/2023 om 14:53

Voor iedereen die graag meer met de computer wilt doen, maar niet goed weet hoe dit werkt, organiseert de bibliotheken in Nuth, Merkelbeek en Schinveld de computercursus Klik en Tik.

Klik en Tik is een computercursus voor beginners waar deelnemers met de computer leren omgaan, leren internetten en info krijgen over sociale media. Tijdens de cursus leren mensen in een kleine groep en onder begeleiding van een vrijwilliger stap voor stap hoe de computer werkt. Iedereen kan op zijn eigen tempo de computercursus doorlopen.

Op dinsdagmorgen kunt u tussen 10.00 en 12.00 uur terecht in Nuth en Merkelbeek. Op woensdagmiddag wordt de cursus van 13.00 en 15.00 uur in Schinveld gehouden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties