Competitie voor Hockeyclub Nuth van start

foto © ZO-NWS | Hockeyclub Nuth
Gepubliceerd op 6/09/2021 om 09:53
Laatst bewerkt op 6/09/2021 om 14:39

De schoolvakantie is weer voorbij en de eerste wedstrijden voor Hockeyclub Nuth staan alweer gepland. Op 11 en 12 september gaat namelijk de competitie voor zowel de jeugd als de seniorenteams van start.

De hockeyclub start dit seizoen met maar liefst 18 teams. Het gaat hierbij om zeven jeugdteams (tot en met 10 jaar) zeven juniorteams (tot 18 jaar) en vier senioren teams. De clubleiding gaat er echter nog vanuit dat het aantal jeugdteams verder zal uitbreiden.  

Uit ervaring weet de club dat de aandacht op televisie voor de hockeysport zorgt voor een toename van het aantal leden. Ook weten de leden zelf ook vaak vriendjes en vriendinnetjes nieuwsgierig te krijgen voor deze sport.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties