College Brunssum ziet af van voorstel aanlijnplicht Schutterspark

foto © ZO-NWS
Yves Lacroix
Gepubliceerd op 21/09/2022 om 11:02
Laatst bewerkt op 21/09/2022 om 11:10

De gemeente Brunssum werkt niet meer aan een voorstel voor een aanlijnplicht in het Schutterspark. Dat antwoordt het college op vragen die de VVD in augustus stelde. 

De VVD hoorde van bezorgde burgers dat er een collegebesluit voorbereid werd voor een algehele aanlijnplicht voor honden in het Schutterspark. De partij vond dat zo'n besluit aan de raad voorgelegd moest worden. 

Lees ook: Zorgen over plan aanlijnplicht Schutterspark

Het college heeft inmiddels echter signalen gekregen dat er geen draagvlak zou zijn voor een aanlijnplicht in het park. "Om die reden gaan wij bij nader inzien geen besluit voorbereiden met betrekking tot een algehele aanlijnplicht in het Schutterspark", schrijft het college. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties