Circus strijkt neer in Oirsbeek

foto: Magical World of Circus
Gepubliceerd op 15/04/2024 om 09:15
Laatst bewerkt op 15/04/2024 om 09:51

The Magical World of Circus van Sandor Donnert strijkt neer in Oirsbeek. Voor dit jaar is er een nieuwe show samengesteld met nieuwe artiesten. 

Op woensdag 24 april slaat het circus zijn tenten op in Oirsbeek aan de Oirsbekerweg.  Internationale artiesten uit Nederland, België, Italië, Tsjechië, China en Portugal zorgen vanaf 15.00 uur voor ruim 100 minuten circusplezier voor jong en oud. Bezoekers kunnen genieten van acrobaten, een snelle stuiterballen jongleur en clown Marco Mariani die regelmatig voorbij komt om het programma in de war te schoppen.

Kaartverkoop via de website www.magicalworldofcircus.com of 45 minuten voor aanvang van de voorstelling aan de circuskassa.

The Magical World of Circus was vorig jaar ook al te zien in Oirsbeek, Brunssum en Landgraaf. ZO-NWS was toen te gast bij het circus.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties