Celstraf voor boekhouder uit Heerlen

Gepubliceerd op 9/08/2022 om 14:16
Laatst bewerkt op 9/08/2022 om 14:47

De rechtbank heeft een 57-jarige man uit Heerlen veroordeeld tot acht maanden cel. De man stond terecht voor meerdere gevallen van valsheid in geschriften. 

Dankzij valse werkgeversverklaringen en salarisstroken konden mensen een hypotheek of huurwoning krijgen waarvoor zij normaal niet in aanmerking komen.
Volgens dagblad De Limburger kwamen de feiten aan het licht na invallen bij twee bedrijven in Roerdalen in 2016. Daarbij werd de laptop van de Heerlenaar in beslag genomen. 

Uiteindelijk moest de 57-jarige man zich voor vijf gevallen verantwoorden terwijl op de laptop ruim 10 maal zoveel valse arbeidsovereenkomsten werden aangetroffen. Het is overigens niet voor het eerst dat de man voor soortgelijke feiten werd veroordeeld.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties