BSV Limburgia rouwt om overleden lid Léon Vogels

Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 12/04/2021 om 10:51
Laatst bewerkt op 12/05/2021 om 10:03

BSV Limburgia uit Brunssum is in rouw door het overlijden van lid, oud eerste elftal-speler en huidig sponsor Léon 'Lei' Vogels (56). 

Vogels werd in 1972 op zevenjarige leeftijd lid van BSV Limburgia. "Als spelend lid van onze vereniging heeft Léon alle standaardelftallen in de jeugd doorlopen en was jarenlang lid van onze selectie. Zelfs als jeugdspeler was hij al meermaals doelpuntenmaker in het 1e elftal van fusiepartner RKBSV", laat de club weten. 

"Een hardnekkige blessure dwong hem tot stoppen bij onze selectie.  Op latere leeftijd kroop het bloed weer waar het niet gaan kon en werd hij spelend lid van ons 6e elftal onder leiding van zijn vriend Hein Smit. Daar konden spelers en tegenstanders nog menigmaal genieten van zijn voetballende kwaliteiten, die hij moeiteloos doortrok richting de derde helft. In dit elftal speelde hij ook nog wedstrijden samen met zijn zoon Remco."

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties