Brunssumse trainer mag seizoen niet afmaken

foto: iStock
Gepubliceerd op 24/05/2023 om 09:39
Laatst bewerkt op 24/05/2023 om 10:24

De Brunssumse trainer Rob Pierik is door eerstklasser Chevremont per direct op non-actief gezet. Dat heeft de club bekendgemaakt op hun website.

Door deze extreme ingreep hoopt Chevremont een degradatie af te wenden. Hoewel de club er vanuit gaat dat zij tijdens de nacompetitie zal moeten strijden voor handhaving, is er ook nog een kans dat men de nacompetitie kan ontlopen. Dan moet er maandag wel gewonnen worden van Venlosche Boyse en concurrent VV Schaesberg moet punten laten liggen tijdens hun wedstrijd.

Patrick Wijnhoven, trainer-coach van Chevremont 2, zal het team in het restant van deze competitie onder zijn hoede nemen.

Pierik kan zich nu volledig concentreren op zijn nieuwe uitdaging. Hij zou aan het einde van het seizoen overstappen naar Sportclub'25 dat onlangs promoveerde naar de eerste klasse.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties