Brunssumer en Heerlense aangehouden vanwege doorsnijden remslangen

Foto: Facebook politie Brunssum-Landgraaf
Gepubliceerd op 16/04/2024 om 16:59
Laatst bewerkt op 16/04/2024 om 17:30

De politie heeft een 41-jarige man uit Brunssum en een 40-jarige vrouw uit Heerlen aangehouden in de zaak van de doorgesneden remslangen in Heerlen.

Het tweetal kwam in beeld tijdens het onderzoek van de politie. Vorige week gaf de politie videobeelden vrij waarop te zien was hoe op 19 januari een man tot tweemaal toe op de Heerenweg knielde bij de wielen van een geparkeerde auto. Naast het doorsnijden van de remslangen werd ook een tracker onder het voertuig bevestigd. De vrouw had nog 'geluk' want toen ze haar auto wilde starten verscheen op het display van het dashboard de melding 'te laag oliepeil'. Bijna twee maanden eerder werd ook al een remslang van haar auto vernield.

De man en vrouw zijn beiden ingesloten en worden verhoord, aldus de politie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties