Bouw Open Club Klimmen in januari van start

foto: Gemeente Voerendaal
Gepubliceerd op 22/12/2022 om 11:11
Laatst bewerkt op 22/12/2022 om 11:23

Koppen Bouw BV gaat de Open Club Klimmen bouwen. Wethouder Ruud Braun en aannemer Paul Koppen zetten woensdag de handtekeningen onder de overeenkomst.

De bouw van de Open Club Klimmen gaat in januari van start met grondwerkzaamheden. Naar verwachting kan in maart begonnen worden met de bouw van het multifunctionele gebouw. In juli 2014 moet dan alles gereed zijn. 

"We zijn er trots op dat we nu de Open Club Klimmen kunnen gaan bouwen. Hiermee investeren we in een duurzame accommodatie voor alle inwoners van Klimmen, van nul tot honderd jaar", zegt wethouder Ruud Braun.

De Open Club Klimmen is een multifunctioneel centrum met onder meer een school, bibliotheek, appartementen en sport. De bouw valt fors duurder uit door de nasleep van de coronacrisis, de energiecrisis en de oorlog in Oekraïne. Daarom stelde de gemeenteraad in september extra geld beschikbaar. In totaal zijn de kosten begroot op zo'n 15 miljoen euro.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties