Bonte avond ouderencarnavalsvereniging De Uule

foto © ZO-NWS | OCV de Uule
Gepubliceerd op 3/01/2023 om 14:42
Laatst bewerkt op 3/01/2023 om 16:13

Ouderencarnavalsvereniging De Uule uit Schinveld is blij dat er na drie jaar weer een bonte avond georganiseerd kan worden. Hoogtepunt op donderdag 19 januari is het uitroepen van een nieuwe heerser.

Prinses Hanny I zal na drie jaar de scepter moeten overdragen aan de nieuwe prins of prinses. Naast de prinsenproclamatie wordt de bonte avond weer traditioneel gevuld met humor en muziek van diverse regionale en lokale artiesten.

Cultureel Centrum FaSiLa gaat om 18.30 open. De feestavond wordt afgesloten door de groep Kölsch Platt met een keur aan Keulse liedjes. Kaarten zijn verkrijgbaar bij FaSiLa, Jacky's Bloemenshop, Zen Bloem en Kado en Café 't Baekske. Kaarten kopen kan ook via Ed Theunissen op (045) 525 19 83.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties