Boeren trekken met verlichte stoet door Zuid-Limburg

Foto: © iStock
Gepubliceerd op 23/12/2021 om 09:32
Laatst bewerkt op 23/12/2021 om 11:37

Limburgse boeren willen iedereen een hart onder de riem steken en trekken daarom donderdagavond met verlichte tractoren door Zuid-Limburg. 

Met de lichtjesstoet doen de boeren plekken aan als het Zuyderland ziekenhuis in Heerlen en elf verzorgingscentra. Hiermee hopen ze een glimlach op het gezicht te bezorgen van het publiek en 'een stukje verlichting te brengen in deze moeilijke tijd', schrijft de organisatie.

Ook trekken de boeren door dorpen, maar de exacte route maakt de organisatie niet bekend. Dit om toeloop van het publiek te voorkomen. Daarnaast vragen de boeren om gepaste afstand te houden als de stoet voorbij rijdt. 

De globale route gaat door: Kerkrade, Heerlen, Voerendaal, Klimmen, Hulsberg, Valkenburg aan de Geul, Schin op Geul, Wijlre, Gulpen, Eys en Simpelveld.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties