Boekpresentatie "Brunssum door de eeuwen heen"

foto: Historische bron van Brunsham
Gepubliceerd op 26/03/2024 om 12:58
Laatst bewerkt op 26/03/2024 om 15:38

De lang verwachte herdruk van het iconische boek van pastoor Moonen uit 1952 is een feit. Op zaterdag 6 april vindt in de Gregoriuskerk een boekpresentatie plaats.

Bijna driekwart eeuw na het verschijnen van dit standaardwerk over de gehele geschiedenis van Brunssum en omstreken is er een herdruk van het 632 pagina dikke boek. 

Initiator achter de herdruk is de Stichting Historische Bron van Brunsham. De bijeenkomst begint om 14.00 uur. Na de presentatie, die ongeveer een uur duurt, mag wethouder Hugo Janssen namens de gemeente Brunssum het eerste exemplaar uit handen van de erven van pastoor Wim Moonen in ontvangst nemen. Aansluitend kunnen de voorbestelde boeken worden afgehaald.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties