Boekenmarkt parochies wederom geannuleerd

foto © ZO-NWS | organisatie boekenbeurs
Gepubliceerd op 27/08/2021 om 11:20
Laatst bewerkt op 27/08/2021 om 12:02

De boekenmarkt die voor zondag 12 september gepland stond gaat toch niet door. De huidige coronamaatregelen gooien roet in het eten.

De organisatie was al ver gevorderd met alle voorbereidingen, echter omdat het evenement binnen in het gemeenschapshuis van Brunssum Noord plaats vindt zijn diverse horecaregels van toepassing. Zo moeten gasten bijvoorbeeld zitten. Dat blijkt uit een reactie van de Gemeente Brunssum.

Vorig jaar kon de markt in Brunssum Noord ook al niet plaatsvinden vanwege het virus. Toen mocht er geen enkele activiteit plaatsvinden. 

De opbrengst van de markt zou gebruikt worden om een deel van de onderhoudskosten van de kerken in de H.Geestparochie en de Fatima parochie te dekken.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties