Bijeenkomst voor verkeersmaatregelen Doenrade

Foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 5/07/2022 om 16:20
Laatst bewerkt op 5/07/2022 om 17:09

De gemeente Beekdaelen organiseert een bijeenkomst over de verkeersmaatregelen die de gemeente wil nemen om de snelheid in en rond het dorp te verlagen. De bijeenkomst is donderdag om 19.00 uur in Gasterie Dobbelsteyn.

Naar aanleiding van snelheidsmetingen op de Valderensweg, de Kerkstraat en de N276 hebben de gemeente en de Provincie plannen ontwikkeld om de snelheid op die plekken naar beneden te krijgen. Uit de meetresultaten blijkt ook dat het meestal gaat om inwoners die veel te snel door hun eigen dorp rijden. 

Enkele punten uit de plannen zijn het verspringend parkeren op beide zijden van de Valderensweg. Op de N276 worden zogeheten komremmers aangebracht op het stuk waar 50 kilometer per uur toegestaan is.  

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties