Bibliotheek zoekt vrijwilligers voor activiteiten

foto: iStock
Gepubliceerd op 17/04/2023 om 11:00
Laatst bewerkt op 17/04/2023 om 11:40

Bibliotheek Landgraaf-Onderbanken is op zoek naar nieuwe vrijwilligers die een handje kunnen helpen bij diverse activiteiten. Zo worden onder andere voorleesvrijwilligers gezocht.

Tijdens het traject VoorleesExpress wordt één uur per week voorgelezen uit een boek. Op deze manier kunnen de vrijwilligers een waardevolle bijdrage leveren aan de taalontwikkeling van een kind. Wil jij vrijwilliger worden? Schrijf je dan in via voorleesexpress@bibliotheekonderbanken.nl

Voor de bibliotheken in Nuth en Schinveld kan men ook nog ondersteuning gebruiken bij de cursus Nederlands. De vrijwilligers helpen dan mensen de Nederlandse taal te leren spreken, lezen en te schrijven. Aanmelden als vrijwilliger in Schinveld gaat via info@bibliotheeklandgraaf.nl of 06-188 404 90. Voor Nuth zijn de contactgegevens spelzer@bibliotheeknuth.nl of (045) 524 40 00.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties