Bewoonster flatwoningbrand Brunssum overleden

foto © ZO-NWS
Anonymous (not verified)
Gepubliceerd op 15/09/2021 om 10:11
Laatst bewerkt op 27/01/2022 om 13:32

De vrouw uit Brunssum die gewond raakte bij een brand in haar flatwoning aan de Henri Dunantstraat is dinsdag in het ziekenhuis overleden.

De 64-jarige werd zaterdagmiddag tijdens een flinke brand door haar buurman uit haar appartement gehaald en vervolgens met een ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht met brandwonden. 

De brand was ontstaan aan de achterkant van de woning op de tiende etage. De brandweer schaalde al snel op naar grote brand. Een aantal flatwoningen werd ontruimd. Binnen een half uur was de brand onder controle. Het appartement waar de brand was ontstaan is volledig uitgebrand. Naastgelegen woningen hebben schade opgelopen.

In totaal raakten vier personen gewond bij de brand. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. Wel laat de politie weten dat er geen sprake is van een misdrijf, maar gaat uit van een 'noodlottig ongeval'. 

Kijk hier naar een gesprek met de Syrische buurman van het slachtoffer.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties