Beekdaelen voelt niets voor openhouden Rector Raevenhuis

foto © ZO-NWS | Google Maps
Gepubliceerd op 20/03/2023 om 12:26
Laatst bewerkt op 20/03/2023 om 13:51

De gemeente Beekdaelen is vooralsnog niet van plan om geld bij te dragen voor het langer openhouden van het gemeenschapshuis in Sweikhuizen. Dat blijkt uit een brief van de gemeente aan de verenigingen die gebruikmaken van het Rector Raevenhuis.

De dorpsraad van het kerkdorp Sweikhuizen stelde vorige maand voor het Rector Raevenhuis in een afgeslankte vorm twee jaar langer open te houden. Dat is nodig omdat het verenigingslokaal bij Caffée Meels voorlopig nog niet klaar is.

De gemeente is gevraagd in twee jaar 24.000 euro bij te dragen. Uit de brief blijkt dat er volgens de gemeente te weinig draagvlak voor het dorpshuis is. De dorpsraad kan zich is deze uitspraak niet vinden. 

Binnenkort gaat de gemeente in gesprek met de dorpsraad.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties