Auto knalt tegen muur: grote ravage

foto © ZO-NWS | AS Media
Gepubliceerd op 14/09/2022 om 09:11
Laatst bewerkt op 14/09/2022 om 10:40

De bestuurder van een bezorgdienst heeft dinsdagavond een grote ravage veroorzaakt in Landgraaf. Met een flinke klap kwam hij met zijn auto tot stilstand tegen een muur.

De jonge pizzabezorger reed om 19.00 uur over de Heigank in Landgraaf toen hij door nog onbekende oorzaak van de weg raakte. De rit eindigde tegen een muur. Door de klap werd een groot deel van de muur verwoest. Ook aan de auto ontstond de nodige schade.

Volgens een woordvoerder van de politie had de bestuurder een inschattingsfout gemaakt. "De automobilist verkeerde in elk geval niet onder invloed. De schade aan de muur en het huis wordt onderling geregeld", zo laat de politie weten.

De bestuurder werd door de medewerkers van een ambulance onderzocht en meegenomen naar het ziekenhuis.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties