Annie en Hub Habets vieren zestigste trouwdag

foto: Facebook Wil Houben
Gepubliceerd op 9/07/2024 om 12:40
Laatst bewerkt op 9/07/2024 om 16:11

Annie en Hub Habets uit Voerendaal zijn 60 jaar getrouwd en daarom kregen zij bezoek van burgemeester Wil Houben. Hij feliciteerde het diamanten bruidspaar namens de gemeente Voerendaal.

Annie was de zus van een collega van Hub en het klikte meteen. Met als gevolg dat Hub vaak met zijn brommertje vanuit Brunssum naar Hulsberg reed. Al op jonge leeftijd ging Hub naar de opleiding voor mijnopzichters. Na een korte periode ondergronds wachtte de dienstplicht. Uiteindelijk belandde hij bij de politie en werkte 17 jaar als agent in Voerendaal. Ook de twee zonen zijn werkzaam bij de politie.

Annie zorgde voor het huishouden. In haar vrije tijd kijkt zij graag Engelse tv-series, ook is ze vaak in de weer met computerspelletjes. Haar man is een verwoed fotograaf. Vooral modelfotografie is zijn passie.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties