Adventsmarkt in Botanische tuin Kerkrade

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 10/11/2023 om 14:04
Laatst bewerkt op 10/11/2023 om 14:27

Op zaterdag 2 en zondag 3 december wordt in de Botanische tuin in Kerkrade een kleinschalige Adventsmarkt in de wintertuin en het theehuis georganiseerd.

De Botanische tuin in Kerkrade is een plantaardige schatkamer, een oase van rust en een geregistreerd (levend) museum. En buiten dat natuurschoon is er ook van alles te beleven.

De standhouders hebben een ruim aanbod met met natuurlijke producten in kerstsfeer zoals bijvoorbeeld eigengemaakte jam, gebak, chocolade en likeuren. Ook mode- of woonaccessoires- en kerstversieringen worden te koop aangeboden.

Natuurlijk wordt de tuin in kerstsfeer gebracht met onder andere speciale kerstverlichting. Voor de kinderen is er onder begeleiding een speurtocht door de tuin. De Botanische tuin is op deze dagen vrij te bezoeken tussen 11.00 en 17.00 uur.

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties