Achtste editie Har Rock Open Air

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 18/04/2024 om 14:36
Laatst bewerkt op 18/04/2024 om 15:23

Pinksterzondag is de Schepenbank in Oirsbeek het decor van de achtste editie van het Har Rock Open Air. Ondanks dat het steeds moeilijker wordt om een gratis festival te organiseren is de organisatie trots op het programma van dit jaar.

Op de poster van het festival prijken de namen van The Waiting, Martin Sillen, Damien van Elburg & Band, Lionesz plays Halestorm, Rev Static, Chain of Dogs, Sugarpunch en Mala. Zoals inmiddels gebruikelijk zullen de talenten van Parkstad Popstad het festival om 14.00 uur openen.

Het powertrio Baby Killed The Roses zal op zondag 19 mei het festival op het buitenpodium gaat afsluiten, terwijl Amberjacks de laatste band op het binnenpodium is. Aan de Lazy Rocker DJ’s de taak ervoor te zorgen dat het dak er vanaf gaat tijdens de afterparty. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties