Achtervolging dronken vrouw eindigt tegen boom

foto: iStock
Gepubliceerd op 28/08/2023 om 14:04
Laatst bewerkt op 28/08/2023 om 15:40

Een achtervolging van de politie is het afgelopen weekend op de Euregioweg in Landgraaf tegen een boom geëindigd. De vrouw bleek gedronken te hebben.

Bij een controle van de politie negeerde de vrouw het stopteken van de agenten en ging er vandoor. Tijdens de daaropvolgende achtervolging konden de agenten een aanrijding met de vrouw nog net voorkomen. Op de Euregioweg verloor de Landgraafse de macht over het stuur en eindigde tegen een boom.

Uit verder onderzoek bleek dat de vrouw haar rijbewijs net terug had nadat zij vorig jaar ook al betrapt was op het rijden onder invloed. Omdat de vrouw zowel een blaastest als een bloedproef weigerde, werd het rijbewijs in beslag genomen en moet de vrouw zich binnenkort weer voor de rechter verantwoorden voor haar rijgedrag. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties