Acht jubilarissen in het zonnetje gezet bij Lambertusviering Schinveld

foto © ZO-NWS | Fanfare Sint Lambertus Schinveld
Gepubliceerd op 20/09/2021 om 12:38
Laatst bewerkt op 20/09/2021 om 13:23

Fanfare Sint Lambertus zette tijdens de jaarlijkse Lambertusviering acht leden in het zonnetje. Vijf van de jubilarissen waren 40 jaar lid van de muziekvereniging. 

Na een bezoek aan het kerkhof en een kerkdienst die werd opgeluisterd door de fanfare en de drumband volgde een feestavond in verenigingslokaal FaSiLa. Hier haalde dagvoorzitter Alex Schillings de jubilarissen naar voren en bedankte hen voor hun jarenlange inzet voor de vereniging. 

René Penders en Patrick Raes zijn beide 12 en een half jaar lid, Klaus Dresen is 25 jaar lid en Math Vinclair, Bianca Kuijpers, Jacques Kuijpers, Richard Scheren en John Scheren zijn allen 40 jaar lid van de fanfare.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties