ABN AMRO sluit kantoor in Heerlen

foto: iStock
Gepubliceerd op 8/03/2022 om 08:08
Laatst bewerkt op 8/03/2022 om 08:22

Het kantoor van ABN AMRO aan de Promenade in Heerlen gaat per 6 mei dicht. Dat heeft de bank besloten omdat er door klanten nauwelijks nog gebruik van gemaakt wordt.

Steeds meer mensen maken gebruik van de digitale diensten van de bank. Om klanten uit Heerlen toch van dienst te kunnen zijn gaat de bank zogeheten financiële zorgcoaches inzetten. Die gaan klanten hulp en begeleiding bieden bij online bankieren.

Vorig jaar sloot de bank ook al het kantoor aan de Engelenkampstraat in Sittard. Met de sluiting van het kantoor in Heerlen heeft de bank nog maar vier filialen in Limburg: Maastricht, Roermond, Venlo en Weert

Banken, waaronder ABN AMRO, sluiten steeds meer kantoren. Fysiek contact met een bankmedewerker is steeds minder nodig. (Beeld)bellen en chatten via website of app raken steeds verder ingeburgerd.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties