Aanrijding met beknelling op A79 bij Voerendaal

foto © ZO-NWS | Instagram Politie Kerkrade
Gepubliceerd op 16/09/2022 om 14:14
Laatst bewerkt op 16/09/2022 om 14:57

Op de A79 heeft vrijdag ter hoogte van Voerendaal een aanrijding plaatsgevonden. De bestuurder kwam hierbij bekneld te zitten in zijn auto.

Rond 5.15 uur ging het vrijdagmorgen mis op de A79. Door een nog onbekende oorzaak botste de auto tegen de vangrail. Door de schade aan de auto kon de bestuurder niet zelfstandig uit de auto komen. Ondanks de forse klap waren de airbags van het voertuig niet geactiveerd.

Nadat de brandweer het dak van de auto verwijderd had kon het slachtoffer uit het voertuig gehaald worden. Vervolgens werd de bestuurder naar het ziekenhuis gebracht. Nadat de auto afgesleept was en de weg schoongemaakt, kon de rijbaan weer vrijgegeven worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties