Aanmelden voor erfgoedbijeenkomst gemeente Beekdaelen

foto © ZO-NWS
Gepubliceerd op 5/12/2023 om 15:38
Laatst bewerkt op 5/12/2023 om 15:52

De gemeente Beekdaelen organiseert jaarlijks een ‘erfgoedavond’: een informatie- en netwerkbijeenkomst rondom cultureel erfgoed voor alle belangstellenden. Op woensdag 20 december staat in Brasserie Kasteel Wijnandsrade de Verduurzaming van monumenten centraal.

Het onderwerp verduurzamen van monumenten is tijdens voorgaande edities van de erfgoedavond al aan bod gekomen. Door de grote vraag naar informatie rondom het verduurzamen van monumenten is ervoor gekozen het thema vanaf 17.00 uur dieper in te gaan op de praktische kant van het thema. 

De erfgoedavond is vrij toegankelijk. Echter is vooraf aanmelden noodzakelijk en dat kan via de website van de gemeente.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties