61 aanmeldingen jubileumoptocht mei-paren

Foto: mei-vereniging De Jonkheid
Gepubliceerd op 1/05/2023 om 11:51
Laatst bewerkt op 1/05/2023 om 13:06

Naar aanleiding van het 70-jarig jubileum van mei-vereniging De Jonkheid in Schinveld hebben zich 61 personen aangemeld voor zondag, als de jubileumoptocht met oud-meiparen door het dorp trekt. 

Daarvoor wordt eerst de nestor in het ouderlijk huis afgehaald en de nieuwe mei-koningin uitgeroepen. Dat gebeurt die zondag om 13.00 uur.

Rond 14.30 uur verzamelen de oud-meiparen, muziekkorps, koetsen en oude voertuigen. De route vanuit de feesttent aan de Bleekplaats loopt richting President Rooseveltstraat, Beekstraat, Wilhelminaplein, Kerkstraat, Heidestraat, Putbergstraat, Kloosterlaan. Vervolgens is het ontvangst van het nieuwe meipaar op het oude gemeentehuis door het collega van burgemeester en wethouders.

Om 16.00 uur keert het gezelschap terug naar de feesttent aan de Bleekplaats en rond 19.00 is er een receptie, waar de vereniging gefeliciteerd kan worden met haar jubileum en jubilarissen.

Mei-vereniging De Jonkheid vraagt alle inwoners van Schinveld om zondag 7 mei de vlag uit te hangen om het dorp sfeervol uit te laten zien.

Wat vind jij?
Schinveld krijgt een Social Sofa om dorpsgenoten met elkaar te verbinden. Kan jouw omgeving ook zo'n speciale zitbank gebruiken? Laat het ons weten via het reactieformulier.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties