50PLUS fietstocht wordt dit najaar verreden

foto © ZO-NWS | iStock
Gepubliceerd op 11/08/2022 om 14:43
Laatst bewerkt op 11/08/2022 om 15:40

Heerlen Beweegt, de gemeente Brunssum en The Move Factory organiseren dit najaar de 50PLUS fietstocht. Het is de 14e keer dat deze speciale fietstocht wordt georganiseerd.

Noteer daarom alvast woensdag 28 september in de agenda. Doel van de fietstocht is meer beweging voor ouderen en daarbij kunnen de deelnemers al genietend van de natuur hun sociale contacten op pijl houden.

Of je nu een e-bike of een gewone fiets hebt, iedereen kan op zijn eigen tempo deelnemen aan de fietstocht. Dit jaar is Mijn Lunchcafé aan de Casinolaan in Landgraaf het startpunt van de 40 kilometer lange fietstocht die zoveel mogelijk over fietspaden gaat.

Starten kan tussen 9.30 en 11.30 uur. Onderweg kunnen de fietsers genieten van de prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden.

In Brunssum wordt een pauze gemaakt. Na een kop koffie en vlaai kan de toer worden voortgezet. Eindpunt is weer het café in Landgraaf. Aanmelden is noodzakelijk en kan via themovefactory.nl

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties