Nederlaag Fortuna in Leeuwarden

Gepubliceerd op 27/02/2022 om 07:45
Laatst bewerkt op 27/02/2022 om 12:47

Zonder de broodnodige punten keerde Fortuna Sittard zaterdagavond terug uit Leeuwarden. SC Cambuur trok de overwinning met 2-1 naar zich toe.

Aanvankelijk kwam Fortuna op voorsprong. Na pakweg 20 minuten scoorde Deroy Duarte. Daarvoor had de ploeg van trainer Sjors Ultee al enkele fraaie kansen gehad via Mats Seuntjens en Martin Angha.

SC Cambuur was dicht bij de gelijkmaker maar de bal werd naast het doel gekopt. Even leek het er zelfs op dat Fortuna zijn voorsprong kon vergroten, maar de VAR keurde het doelpunt van Charlison Benschop af vanwege een overtreding. Toch stond het even later gelijk en lag de bal in het doel van Yanick van Osch.

Na rust kwam er meer vaart in het spel. Ver in de tweede helft kwam SC Cambuur op voorsprong: 2-1. Trainer Ultee zette nog enkele wisselspelers in, maar dat bracht niet de gewenste verandering.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties