17-jarig slachtoffer bij steekpartij in Heerlen

Gepubliceerd op 2/12/2020 om 11:45
Laatst bewerkt op 2/12/2020 om 12:40

Het slachtoffer van de steekpartij dinsdag bij het NS station in Heerlen is een 17 jarige man uit die plaats. De politie heeft inmiddels twee van de drie verdachten aangehouden. Eén van hen, een 21-jarige Heerlenaar, is in verzekering gesteld. 

De steekpartij vond rond 14.45 uur plaats nabij het Spoorplein van het Maankwartier in Heerlen. De jongen werd naar het ziekenhuis gebracht om behandeld te worden. Hoe ernstig hij gewond is geraakt is niet bekend. Omdat het onderzoek nog in volle gang is wil de politie ook nog niets zeggen over de rol van de drie verdachten. 

Volgens dagblad De Limburger klagen de omwonenden van het Maankwartier over de toenemende drugsoverlast aldaar. Of de oorzaak van de steekpartij ook drugsgerelateerd is is op dit moment nog onduidelijk.

 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties