10.000 euro tipgeld voor verblijfplaats moordverdachte Tom Angel

Foto: Politie
Gepubliceerd op 26/11/2021 om 14:24
Laatst bewerkt op 26/11/2021 om 14:54

De Hoofdofficier van Justitie van het arrondissementsparket Limburg looft 10.000 euro beloning uit voor de gouden tip die leidt naar de spoorloze Zouo Angel, die ook wel “Tom” wordt genoemd. Angel wordt verdacht van het doodschieten van Frank van der Schrier in Heerlen, op 13 november.

Het incident vond zaterdagavond rond 22.40 uur plaats aan de Elandstraat in Heerlen. Het slachtoffer overleed zondagochtend in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. Het is onbekend waar Zouo Angel momenteel verblijft. Hij is sinds de fatale schietpartij voortvluchtig. 

De verdachte gebruikt in het dagelijks leven de roepnaam Tom, maar heet formeel Zouo Angel. Hij heeft een lichte huidskleur, is niet erg lang en heeft een breed postuur. Hij heeft donker haar, donkere ogen en is brildragend. Verder is opvallend dat hij linkshandig is, een tatoeage heeft op zijn arm en spreekt met een Amsterdams accent.

Denkt u te weten waar hij zich bevindt of heeft u andere informatie? Bel dan met de opsporingstiplijn op 0800-6070. Ziet u Tom Angel? Benader hem dan niet zelf, maar bel direct de politie op 112.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties