Zwembad in Schinveld weer open

foto © ZO-NWS | Twan Senden
Gepubliceerd op 12/03/2021 om 10:16
Laatst bewerkt op 12/03/2021 om 11:19

Zwembad @Op de Berg in Schinveld is in gereedheid gebracht zodat het dinsdag weer open kan voor het leszwemmen. De overheid versoepelde afgelopen maandag de coronamaatregelen waardoor kinderen de ABC-zwemlessen kunnen oppakken.

De zwembaden moesten medio december dicht omdat het aantal coronabesmettingen opliep. Sectororganisaties trokken daarop bij de ministeries aan de bel vanwege de achterstand die de kinderen oplopen en het gevaar van onvoldoende zwemvaardigheid als het buiten zwemseizoen begint.

De klanten van Zwemschool Netty zijn inmiddels op de hoogte gebracht van het hervatten van de lessen en de geldende coronamaatregelen. Zo blijven de douches gesloten en mogen geen ouders achterblijven. De horeca en binnenspeeltuin moeten nog dicht blijven. Ook recreatief vrij zwemmen en doelgroepzwemmen mag voorlopig nog niet.

 

Meldt u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Advertenties