Zware mishandeling man (52) Brunssum gefilmd met gsm door omstander

Foto: iStock
Gepubliceerd op 11/03/2021 om 11:33
Laatst bewerkt op 11/03/2021 om 11:49

De vechtpartij op de Kerkstraat in Brunssum zondagmiddag, waarbij een 52-jarige man bewusteloos werd geslagen, blijkt te zijn gefilmd door een voorbijgangster met haar gsm. Die beelden heeft de politie inmiddels, blijkt uit informatie waar ZO-NWS over beschikt. 

Op dit filmpje is te zien hoe twee jongens aan het vechten zijn met de 52-jarige inwoner van Brunssum die hierbij bewusteloos raakte en naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. De twee verdachten 16 en 18 jaar meldden zich enige tijd na deze schermutseling bij de politie en werden aangehouden vanwege mishandeling. 

Volgens ingewijden lopen de verklaringen van het slachtoffer enerzijds en de twee verdachten anderzijds over wie begon met vechten uiteen. Dat is namelijk niet te zien op de met de gsm gemaakte video. 

De gemeente heeft geen beelden van twee bewakingscamera’s op de Kerkstraat kunnen aanleveren waarop de vechtpartij eveneens te zien is. De politie probeert nu via ondernemers in de buurt, die beschikken over een camera, nog andere beelden te kunnen krijgen. 
 

Advertenties