Zwaar geëmotioneerde moeder Gino weggebracht uit zittingzaal

Gepubliceerd op 14/09/2022 om 09:20
Laatst bewerkt op 14/09/2022 om 11:36

De moeder van de vermoorde Gino van der Straeten is woensdagmorgen tijdens de eerste tussentijdse zitting in deze zaak voor de rechtbank in Maastricht weggebracht uit de zittingzaal. Zij was te zwaar geëmotioneerd. "Hier is de moordenaar van mijn zoontje", riep zij onder andere. 

De vrouw begon meteen vanaf het begin van de zitting met van alles te roepen door de zittingzaal. Zij sprak terwijl zij huilde en was niet goed verstaanbaar. Nadat een van de officieren van justitie de tenlastelegging voor verdachte Donny M. uit Geleen was begonnen met voor te dragen, begon de moeder van Gino weer te schreeuwen. Hierna besloot de rechtbankvoorzitter om haar weg te laten brengen. 

Ook de vader van de om het leven gebrachte Gino is aanwezig in de zittingszaal. De zitting werd korte tijd stilgelegd. 

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties