Zomerfestival Voerendaal verplaatst vanwege corona

Gepubliceerd op 26/03/2021 om 10:22
Laatst bewerkt op 26/03/2021 om 10:30

Het jaarlijkse Zomerfestival Voerendaal is verplaatst naar de tweede helft van september. Dat hebben gemeente en organisatie besloten.

Het zomerfestival is verplaatst vanwege het coronavirus. De organisatoren vinden het gezien de huidige omstandigheden te onzeker dat het in begin juni gehouden zou kunnen worden.

De hoop is nu gevestigd op 17 september. Dan wordt de aftrap gegeven voor het zomerfestival dat duurt tot en met 26 september.

Vorig jaar werd het Zomerfestival Voerendaal ook al verplaatst naar september vanwege de coronacrisis. Toen kon het met de nodige maatregelen alsnog doorgaan. Bezoekers werden beperkt toegelaten en er vond een gezondheidscheck plaats. Ook mocht er niet worden meegezongen.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties