ZO-NWS start Parkstad Opiniepanel: meld je nu aan

foto: iStock
Gepubliceerd op 11/03/2024 om 06:00
Laatst bewerkt op 11/03/2024 om 10:33

Streekomroep ZO-NWS start met een eigen panel: het Parkstad Opiniepanel. Via het panel krijgt de redactie van ZO-NWS actief informatie en meningen binnen van de inwoners van de regio Parkstad Limburg.

Panelleden krijgen af en toe vragenlijsten gestuurd waarin hun mening of advies over bepaalde thema's wordt gevraagd. Dan gaat het om onderwerpen die de mensen in deze regio bezighouden, bijvoorbeeld over wonen, werk en gezondheid.

De uitkomsten van deze enquêtes gebruikt de redactie voor journalistieke verhalen. Zodra zich voldoende inwoners hebben aangemeld kunnen de eerste enquêtes worden uitgezet. Iedereen vanaf 18 jaar kan zich vanaf nu aanmelden. Bij aanmelding moet een aantal vragen beantwoord worden zodat straks de vragenlijsten naar de juiste doelgroepen gestuurd kunnen worden.

Meld u aan en doe mee in het ZO-NWS Parkstad Opiniepanel!
Via het opiniepanel kunt u uw mening geven over allerlei actuele en relevante onderwerpen. ZO-NWS gebruikt uw meningen en adviezen voor journalistieke uitingen. Ook kunnen de uitkomsten van het panel gebruikt worden in onze radio- en televisie-uitzendingen. Iedereen die in de regio Parkstad Limburg woont en 18 jaar of ouder is, kan zich hier aanmelden.

-----

Heb jij een nieuwstip voor onze redactie of een opmerking?
Stuur ons een e-mail, vul het contactformulier in, of stuur een bericht naar onze Whatsapp: ‭06-11 31 96 64‬.

Reclame

Advertenties